https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2011
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД ведеться системна роз’яснювальна робота щодо вимог антикорупційного законодавства

Із метою недопущення корупційних проявів та злочинів у сфері службової діяльності начальник сектора безпеки та запобігання проявів корупції ЛДУ БЖД капітан служби цивільного захисту Орест Борсук провів роз’яснювальну роботу та прочитав серію лекцій для особового складу Університету на тему антикорупційного законодавства.
«З 1 липня 2011 року набрав чинності Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції» прийнятий Верховною Радою України. Він значно посилив відповідальність за корупційні дії. Насамперед зміни торкнулись діяльності державних службовців та інших категорій осіб, що уповноважені на виконання функцій держави, у зокрема і співробітників МНС», - зазначив Орест Борсук. Він розповів, що ним було здійснено ряд профілактичних заходів щодо вимог статей 7,9 та 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
У зв’язку з цим, а також враховуючи значне посилення боротьби з корупцією в Україні, в усіх підрозділах ЛДУ БЖД активізовано роботу з профілактики корупційних діянь, які компрометують звання та гідність працівників МНС.

Сектор безпеки та запобігання проявів корупції

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10