https://www.high-endrolex.com/10 В ЧЕРКАСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВЧАТЬ НЕ ТІЛЬКИ РЯТУВАТИ ЛЮДЕЙ, А Й ВЛУЧНО СТРІЛЯТИ ТА ЗАБИВАТИ ВОЛЕЙБОЛЬНІ М’ЯЧІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

В ЧЕРКАСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВЧАТЬ НЕ ТІЛЬКИ РЯТУВАТИ ЛЮДЕЙ, А Й ВЛУЧНО СТРІЛЯТИ ТА ЗАБИВАТИ ВОЛЕЙБОЛЬНІ М’ЯЧІ

 

Насиченим на спортивні досягнення видалися останні півтора місяці для спортсменів Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. 23-26 жовтня у м. Львові відбувся відкритий чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї. Серед 20 збірних команд з усіх регіонів України, які брали участь у чемпіонаті, збірна Черкаської області посіла 5 місце.

У складі головної чоловічої збірної Черкаської області на чемпіонаті виступали студенти Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля студенти 3 курсу Максим Коміренко і Максим Половинка та студент 4 курсу Микола Вдовиченко. У вправі ГП-6, команда у складі цих трьох юнаків посіла третє місце. Бронзовими призерами чемпіонату (у вправі ГП-4) також стала й жіноча збірна Черкаської області, у складі якої виступала курсант 5 курсу інституту Наталія Чепурна.

Заявили про себе студенти Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля і на міжнародних змаганнях “Олімпійські надії”, які пройшли з 15 по 19 листопада у м. Нітра (Словаччина) за участі спортсменів з 6 країн світу – Чехії, Словаччини, Угорщини, Сербії, Словенії та України.  Студент 4 курсу Микола Вдовиченко став чемпіоном в особистому заліку серед юніорів, посів перше загальне місце, виконавши при цьому норматив майстра спорту міжнародного класу, та друге загальнокомандне місце у складі збірної України. Студент 3 курсу Максим Коміренко, окрім другого загальнокомандного місця у складі збірної України, посів дев’яте особисте місце серед юніорів та п’яте загальне місце. Особисті досягнення його однокурсника Максима Половинки на цих змаганнях – сьоме місце серед юніорів та шосте загальне місце.

Після Словаччини юні стрілки відразу поїхали до стародавнього Львова. Тут з 20 по 27 листопада проходив відкритий чемпіонат України у закритому приміщенні. Команда Черкаської області, у складі якої вони виступали, посіла 4 загальнокомандне місце. В особистому заліку Наталія Чепурна виборола четверте місце у фіналі вправи ГП-4 та у складі команди дівчат посіла друге місце у вправі ГП-4 та третє місце у вправі МГ-5. Максим Половинка в особистому заліку виборов два сьомих місця у вправах ГП-6 та МГ-6, а Максим Коміренко – восьме місце у вправі МГ-6. Крім того, команда хлопців у складі М. Коміренко, М. Вдовиченка та М. Половинки посіла перше місце у вправі ГП-6, друге місце у вправі МГ-6 та третє місце у вправі МГ-9.

З 28 листопада по 3 грудня в м. Черкаси пройшли змагання ІІ туру ХVI Національного чемпіонату України І ліги з волейболу серед чоловіків. У першій підгрупі групи “В” за право називатися кращими боролися 5 збірних команд: “Норд” (м. Донецьк), “Фаворит” (м. Лубни), “Азовсталь” (м. Маріуполь), “Рятівник” (Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля) та збірна м. Краматорськ. Змагання проходили “по колу”. У перших двох іграх (зі збірною м. Краматорськ та маріупольською “Азовсталлю”) “Рятівник” вийшов переможцем. Проте у двох останніх, зважаючи на серйозну травму зв’язуючого команди, програв. Таким чином, на перше місце вийшла збірна “Норд” (м. Донецьк), а на друге - “Фаворит” (м. Лубни).

Наступний, третій тур чемпіонату, який остаточно розподілить місця між найсильнішими волейболістами І ліги, відбудеться наприкінці січня 2007 року у м. Донецьку. І поки що у черкащан є всі шанси потрапити до фінальної частини чемпіонату.

На фото: майстер спорту з кульової стрільби Наталія Чепурна; збірна інституту з волейболу.

Євген Гаршин

Світлана Єренкова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10