https://www.high-endrolex.com/10 Відбувся благочинний концерт в рамках Всеукраїнської акції «Святий Миколай мандрує Україною» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2006
ЛДУ БЖД

Відбувся благочинний концерт в рамках Всеукраїнської акції «Святий Миколай мандрує Україною»

Цього року молодіжна християнська організація «Витанія», за підтримки Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, Форуму молодих лідерів України, а також духовенства і молоді різних християнських конфесій проводить Всеукраїнську екуменічну благочинну акцію «Святий Миколай мандрує Україною».
Зокрема на Львівщині до проекту долучився і держуніверситет безпеки життєдіяльності МНС України. У межах акції подарунки отримають близько 6 000 дітей-сиріт, напівсиріт, дітей із малозабезпечених сімей майже по всій Україні. У Львові планується охопити близько 2000 тисяч дітей-сиріт.
Це вже друга благочинна акція до якої долучається навчальний заклад. Влітку цього року університет взяв участь у проекті «Партнерство заради дітей», в межах якого 20 дітей-сиріт та дітей з патологічних сімей Львівщини жили упродовж двох тижнів разом із польськими дітьми-сиротами у будинку для дітей фундації «Wzrastanie». Після цього, польські діти на два тижні відвідали Львів, де разом з уже знайомими українськими дітьми мали спільні канікули у Карпатах, а також екскурсії Шевченківським гаєм, Високим замком та іншими визначними місцями Львівщини.
Крім благочинності Львівський державний університет безпеки життєдіяльності опікується дитячими установами Львова та області. З початку року завдяки партнерам з Німеччини дитячі будинки Львівщини отримали допомогу на суму близько 59 тис. гривень.
Так 9-го грудня у Львові в розважальному центрі «Міленіум» Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності МНС спільно з МХО «Витанія» та за підтримки УГКЦ організовано та проведено благочинний концерт за участі переможця проекту «Шанс» Павла Табакова, а також львівських виконавців: Олесі Киричук, Лілі Кіш, Антона Крука, гурту «Десерт» та модерн-балету «Стелз». Після концерту відбулася зустріч його організаторів та учасників з представниками ЗМІ під час якої журналістам розповіли про мету акції. Слід зазначити, що усі вилучені від концерту кошти підуть на придбання подарунків дітям-сиротам до Дня Святого Миколая.
Радує те, що з кожним роком все більше людей долучається до благочинності в ім’я дітей та допомагає потребуючим у день Святого Чудотворця Миколая відчути справжню радість свята і душевне тепло.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10