RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

ЧЕРГОВЕ ДОСЯГНЕННЯ СК «РЯТІВНИК” – ІІ МІСЦЕ НА МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ

У м. Києві відбувся міжнародний турнір з футболу на «Кубок федерації» серед вищих навчальних закладів, участь в якому взяли чотири збірні: професійна команда І ліги збірна України-1, створена на базі учбових закладів України; збірна України-2, створена на базі учбових закладів м. Києва; СК “Рятівник” (Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля) та збірна Білорусі.

Матчі проводилися за кубковою системою. Першу зустріч провели між собою збірна України-2 та СК “Рятівник”. З рахунком 2:1 переміг СК “Рятівник”. Друга зустріч відбулася між збірною України-1 та збірною Білорусі. Рахунок – 1:1. Зважаючи на подальший рахунок пенальті 5:3, у цьому матчі перемогла збірна Білорусі.

Отже у боротьбі за третє місце зійшлися на полі перша й друга збірні України. З рахунком 2:1 перемогла збірна України-2. А от  переможець міжнародного турніру визначився лише за 7 хвилин до кінця матчу між СК “Рятівник” та збірною Білорусі. Перемогли білоруські спортсмени. СК “Рятівник” посів ІІ почесне місце.

Приємно, що гравець СК “Рятівник” Владислав Ковтуненко в ході турніру отримав приз глядацьких симпатій.

Світлана Єренкова

Фото Сергія Федоренка

На фото: учасники турніру. Футболісти СК “Рятівник” у помаранчевій формі. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.