RSS

Новини навчальних закладів

17.11.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

СВЯТКУЄМО

 

Міжнародний День студента в Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля почали з цілого ряду заходів. Провели “круглий стіл” з гостями зі споріднених навчальних закладів України та Білорусі, зустріли гостей з підшефної школи-інтернату села Крапивна Золотоніського району та провели для них екскурсію по навчальному закладу. Потім провели огляд-конкурс стінних газет, присвячених Міжнародному дню студента, та виставку студентської творчості “Осінній вернісаж”. Перше місце в конкурсі стінних газет компетентне журі у складі співробітників інституту  присудило 1 курсу з числа студентів, чию редколегію з 10 осіб очолювали Є. Мірошниченко та А. Купченко. Друге місце отримали курсанти 1 курсу (редколегія – Ю. Бондарева та І. Счастлива), а третє – курсанти 3 курсу (редактор – Ю. Багнюк). Особливий приз від журі за творчий підхід у виготовленні стінгазети та здібності у використанні комп’ютерної графіки отримав курсант 2 курсу Дмитро Гаркавий.

За участь у виставці студентської творчості також передбачалися грамоти та подарунки. Загалом, їх вручили усім 20 учасникам. Проте найцінніші призи отримали переможці у трьох номінаціях: Олена Фоменко (3 курс) – за кращий малюнок, Євгенія Мартинюк (1 курс) – за кращу вишивку (“Килим”), Євген Лисенко (3 курс) та Лілія Лисенко (5 курс) – за вироби ручної роботи з природних матеріалів під назвою “Щедрість України”.

Саме ж святкування з урочистою частиною та концертом відбулося увечері 17 листопада в Черкаському Палаці культури “Дружба народів”.

 

   

 

Світлана Єренкова

Фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.