https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2011
НУЦЗУ

Міжнародна студентська конференція «Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства»

 Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти спільно із Студентською радою Тернопільського національного педагогічного університету імені ВолодимираГнатюка 1-3 квітня 2011 рокупроводилась Міжнародна студентська конференція «Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українськогосуспільства».
В межах конференції працювали такі секції:

  • законодавча основа діяльності студентських організацій (органів студентського самоврядування, студентських профспілок, студентських наукових товариств та ін.) у вищих навчальних закладах;
  • громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства;   
  • популяризація здорового способу життя серед студентської молоді;
  • міжнародна співпраця ОСС та міжнародні програми для студентів;
  • розвиток студентських ЗМІ та особливості молодіжної журналістики.
У роботі конференції взяли активну участь понад 100 осіб: представники ВНЗ України, країн СНД, Польщі та Німеччини.
Від Національного університету цивільного захисту в роботі конференції взяв участь заступник голови ради самоврядування НУЦЗУ курсант 4-го курсу факультету пожежної безпеки молодший сержант служби цивільного захисту Бондаренко Михайло Юрійович. Він виступив із доповіддю «Законодавча основа діяльності науково-дослідної роботи курсантів та студентів (на прикладі Національного університету цивільного захисту України)». Науковий керівник - Островерх Ольга Олександрівна, начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності, кандидат педагогічних наук, доцент.
За підсумками роботи заходу Бондаренко М.Ю. був нагороджений Сертифікатом учасника конференції. Його доповідь визнана однією з найкращих.
Матеріали конференції було опубліковано у збірнику матеріалів Міжнародної студентської конференції: «Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства».
 
 
 
 
 
 
 
Рада самоврядування НУЦЗУ, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10