https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

26.10.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

МІСЦЕВІ ЛЮБИТЕЛІ БОКСУ ОТРИМАЛИ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД РІВНЯ ЗМАГАНЬ, ЯКІ ВІДБУЛИСЯ У ЧЕРКАСАХ

 

22 жовтня завершилися змагання з відкритої Першості Черкаської області з боксу, участь в яких взяли 160 найсильніших боксерів з усієї України, в тому числі, члени збірних Черкаської, Кіровоградської та Сумської областей.

Спортсмени виступали у 12 вагових категоріях трьох вікових груп. Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля на цих змаганнях представляли чотири спортсмени: курсанти 5 курсу Олександр Федоренко та Юрій Мартиненко, студент 2 курсу  Андрій Кісєльов та старший лейтенант вн. сл. Ігор Приходько. 

Цікаво, що Олександр Федоренко та Юрій Мартиненко, які виступали у ваговій категорії до 91 кг, отримавши перемогу над своїми супротивниками, у фіналі боролися на рингу один з одним. Переміг Ю. Мартиненко, підтвердивши статус чемпіона області минулого сезону. О. Федоренко посів ІІ місце.

Прекрасну техніку продемонстрував і старший лейтенант вн.сл. Ігор Приходько, який став чемпіоном у ваговій категорії до 81 кг.

Нині переможці Першості області готуються до участі у змаганнях на Кубок України з боксу, який має пройти 6 листопада у м. Чернігові.

                                                                                     Світлана Єренкова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10