https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

26.10.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

НОВИНИ СПОРТУ

 

Місяць жовтень став насиченим на різні спортивні здобутки для спортсменів Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України.

11–13 жовтня 2006 р. у м. Львові відбулася перша спартакіада серед навчальних закладів системи МНС України, участь в якій взяли спортсмени Академії цивільного захисту України (м. Харків), Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. В напруженій боротьбі збірна команда інституту виборола перше загальнокомандне місце. Збірні команди з футболу, волейболу та легкої атлетики стали чемпіонами "Спартакіади-2006", команда з професійно-прикладної стрільби виборола  друге  загальнокомандне місце, а команда з гирьового спорту посіла третє місце.

В особистому заліку з легкоатлетичного кросу на дистанції 1000 м. перше місце виборов студент 3 курсу Ілля Волошин, друге місце – курсант 2 курсу Владислав Марченко; на дистанції 3000 м. перше місце виборов курсант 3 курсу Василь Драпогуз, а на дистанції 5000 м. третє місце – курсант 2 курсу В’ячеслав Трифанов.

В особистому заліку з професійно-прикладної стрільби у вправі АК-3 перше місце виборов студент 3 курсу Максим Коміренко, у вправі ПМ-3 друге місце виборола студентка 4 курсу Тетяна Кулик.

В особистому заліку з гирьового спорту у ваговій категорії до 90 кг перше місце виборов курсант 3 курсу Сергій Сакада.

29 жовтня завершиться збір з підготовки до третього Чемпіонату світу серед пожежників і рятувальників, який проходить на базі навчального закладу для збірної України з пожежно-прикладного спорту. Чемпіонат має відбутися з 30 жовтня по 7 листопада 2006 року у м. Тегеран (Ісламська Республіка Іран). Тренує збірну України, яка на 50 відсотків складається зі спортсменів-випускників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, співробітник навчального закладу, заслужений тренер України, начальник кафедри спеціально-рятувальної підготовки та фізичного виховання, полковник вн.сл. Володимир Новгородченко.  

21 жовтня у змаганнях з легкоатлетичного кросу, які пройшли в залік сьомої  Черкаської обласної Універсіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації, збірна Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля посіла ІІ загальнокомандне місце. В особистому заліку серед жінок на дистанції 1000 м чемпіонкою стала студентка 1 курсу Юлія Шпіхєрнюк, а серед чоловіків на дистанції 2000 м – курсант 2 курсу В’ячеслав Трифанов.

         Збірна інституту з міні-футболу “Рятівник” (тренер – підполковник вн.сл. Валентин Бардіс, капітан команди – курсант 4 курсу Віктор Пюро), яка нині бореться за право називатися найсильнішою у місті, успішно стартувала 4 жовтня у м. Донецьку у першій грі Першості України серед вищих навчальних закладів (студентська ліга), отримавши перемогу з рахунком 2:0 над збірною Донецького університету управління. Друга гра, зі збірною Національного університету податкової служби (м. Ірпінь), відбулася 10 жовтня у м. Черкасах. Її результат – 4:1 на користь “Рятівника”.

18 жовтня у м. Києві “Рятівник” з рахунком 1:0 переміг збірну Київського Національного торгівельно-економічного університету, а  25 жовтня у Черкасах з рахунком 2:1 – ще одного досить серйозного, досвідченого супротивника – збірну Кіровоградського технологічного університету.

         На суботу 28 жовтня заплановано урочисте відкриття нового футбольного поля інституту зі штучним покриттям, яке буде відзначене товариським матчем між збірною з числа представників професорсько-викладацького і командного складу інституту та збірною представників мас-медіа столиці.                                                                       

                                                                                                   Світлана Єренкова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10