https://www.high-endrolex.com/10 Вручення заступником Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідем А.П. Прапора училища та прийняття Присяги курсантами училища. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2006
ВПУ ЛДУ БЖД

Вручення заступником Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідем А.П. Прапора училища та прийняття Присяги курсантами училища.

23 вересня 2006 року назавжди запам’ятається всьому особовому складу Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту як історична мить. Адже вперше за 34 річну історію існування навчального закладу курсанти училища урочисто прийняли Присягу працівника цивільного захисту. Це дійство проходило на святому для всіх Вінничан місці – Меморіалі Слави у парку імені М. Козицького.

Урочистості розпочалися о 10 годині ранку врученням заступником Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідем А.П. Прапора училища, як символа доблесті, честі та слави.

Шістдесят курсантів після проходження курсу молодого бійця, у присутності керівництва МНС України, Вінницької обласної Ради та облдержадміністрації, ГУМНС України у Вінницькій області, батьків та мешканців міста, урочисто прийняли Присягу на вірність Батьківщині та українському народові.

З вітальними словами до курсантів звернулися заступник Міністра Анатолій Медвідь, начальник училища полковник внутрішньої служби Микола Говорущак, заступник голови Вінницької облдержадміністрації Василь Жердецький, заступник міського голови Анатолій Ворона, начальник ГУМНС України у Вінницькій області генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Рихліцький, батьки курсантів.

Після ритуалу складання присяги, за традицією, Настоятель храму Олександра Невського отець Володимир провів освячення Прапору училища та курсантів. Хвилюючим моментом на урочистостях було покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-визволителям Вінниці від фашистських загарбників.

Незабутні враження залишились у вінничан від проходження колони  училища центральними вулицями міста, яка складалась з курсантів, особового складу училища та аварійно-рятувальної техніки.

Торжество скінчилось екскурсією по училищу для батьків курсантів та святковим концертом, поставленим особовим складом.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10