https://www.high-endrolex.com/10 День фізичної культури і спорту у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.09.2006
ЛДУ БЖД

День фізичної культури і спорту у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності

Українці є палкими та організованими шанувальниками спорту. Відзначення дня фізичної культури та спорту, який припадає на другу суботу вересня (Указ Президента від 29 червня 1994 року № 340/94) має зайвий раз нагадати нам усім, що бути здоровим – це мистецтво! А здоров’я кожного з нас – здоров’я усієї нації.
День фізичної культури і спорту уособлює не тільки красу процесу та велич результатів, але й щоденну працю тренерів та спортсменів. Цей день має нагадати всім нам, що робити над собою зусилля варто, варто бути здоровими тілом, а також духом – бути патріотами, вболівати за „своїх”, знати і пам’ятати своїх героїв, наслідувати їх щодня і щогодини!
З нагоди цієї події у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності кафедрою спеціально-рятувальної підготовки та фізичного виховання організовано та проведено спортивне свято.
Програма заходу включала в себе чотири види: біг на дистанції 1000 метрів, підтягування, стрибки у довжину та перетягування линви.
Зокрема у бігу на тисячу метрів переконливу перемогу здобув курсант другого курсу Тарас Судомир, стрибки у довжину – Володимир Байтала, а підтягнувся найбільше разів пятикурсник Роман Грицай. Гостра і захоплююча боротьба розгорнулася у заключному виді змагань – перетягуванні линви. Переможцем стала команда третього курсу.
У загальнокомандному заліку за результатами усіх видів змагань 1 місце виборола команда другого курсу, 2 місце у третьокурсників, а третє здобули курсанти п’ятого курсу.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10