RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2006
ВПУ ЛДУ БЖД

День знань

На свято Дня знань до навчального закладу прибули гості з усіх куточків України.

 

 

 

 

Адже в училищі вперше розпочато підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту». Тому й не дивно, що погляди присутніх були прикуті до 60 курсантів, які з такою ж кількістю учнів сядуть за парти здобувати нові знання.

 

 

 

Урочисту лінійку відкрив начальник училища полковник внутрішньої служби М.Г. Говорущак, який привітав з цим святом слухачів, курсантів, учнів і їхніх батьків, а також педагогічний склад та працівників училища.

 

 

 

 

 Почесний гість свята - начальник Управління освіти і науки МНС України полковник внутрішньої служби О.П. Євсюков побажав присутнім гордо нести звання рятувальника і бути гідними обраної професії, мужньої і такої необхідної для держави.

 

 

 

З теплими словами до   першокурсників звернулися начальник ГУМНС України  у Вінницькій області генерал-майор служби цивільного захисту І.А.Рихліцький, заступник Вінницького міського голови А.М.Ворона, заступник начальника управління освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації А.Р.Лисак. 

 

 

 

 

Схвильовано слухали присутні вітання від колишніх працівників училища: Ю.В.Мельника – начальника відділу по координації роботи з правоохоронними органами Вінницької облдержадміністрації та М.М.Ястремського – голови Вінницької міської організації «Союз Чорнобиль України».  

 

 

 

Із привітаннями і благословенням на плідну працю у новому навчальному році завітав на святкування отець Володимир, настоятель Храму Олександра Невського.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційно у День знань в училищі проходить посвята у викладачі молодих працівників, призначених на цю посаду. Цей рік не став винятковим. Випускник Черкаського інституту пожежної безпеки лейтенант внутрішньої служби В.В.Бухтіяров прийняв присягу викладача і отримав  від начальника училища символічний ключ від кабінету, указку та перший навчальний журнал. З нагоди присвоєння першого спеціального звання  «рядовий внутрішньої служби» курсантам були вручені символічні погони.  Символічну залікову книжку з рук начальника училища отримали  учні І-го курсу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Для учасників свята було продемонстровано проведення аварійно-рятувальних робіт на висотах за допомогою спеціальної пожежно-рятувальної техніки та гасіння умовної пожежі силами чергової зміни навчальної пожежно-рятувальної частини.

 

 

 

Свято завершилось проходженням урочистим маршем особового складу училища.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.