https://www.high-endrolex.com/10 Звернення Міністра МНС України Віктора Балоги з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2010
ДСНС України

Звернення Міністра МНС України Віктора Балоги з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Шановні співвітчизники!


14 грудня ми вшановуємо відважних Ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Молимося за душі тих, чиї життя обірвав неприборканий атом. Ми вклоняємося Вашому героїзму, хоробрості, відданості службовому обов’язку, які врятували світ від смертельних променів радіації. Ваш людський подвиг неоціненний. Ваш мужній вчинок ніколи не буде забутий.

Ви не думали про звання та нагороди. Не ховалися за спини колег. Ви, не шкодуючи себе, з голими руками йшли у бій перемагати невидимого ворога. Ціною власного життя та здоров’я захистили людство від ядерного вогню Чорнобильського реактора.

У скорботі віддаємо шану померлим Ліквідаторам. Вічна Вам пам`ять! Від усього серця висловлюємо подяку живим! Від імені Міністерства та себе особисто щиро зичу Вам міцного здоров’я на довгі роки, миру, благополуччя та достатку вашим родинам! І нехай береже Вас Бог!



З глибокою повагою Міністр МНС України                      Віктор Балога

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10