https://www.high-endrolex.com/10 Україна та Польща поглиблюють співпрацю у сфері безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2010
ЛДУ БЖД

Україна та Польща поглиблюють співпрацю у сфері безпеки

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС у складі проректора зі стратегічного планування і контролю Романа Ратушного, директора Інституту цивільного захисту Тараса Рака, викладачів Віктора Ковальчука та Василя Поповича, яка перебувала з триденним робочим візитом у Варшаві, повернулася у Львів.
Візит відбувався у рамках масштабного міжнародного проекту «Пандемія, криза, катастрофа – час діяти спільно!». Представники МНС України відвідали Національний координаційний центр організації рятувальних робіт та цивільного захисту, який обробляє інформацію про усі надзвичайні ситуації, що стаються в 27 країнах Євросоюзу, залучених до проекту, координує залучення сил та засобів. Українські рятувальники провели низку зустрічей зі своїми Польськими колегами, зокрема, з Національним координатором з підготовки експертів з питань безпеки людини п. Малгожатою Тчінською.
Наші фахівці також взяли участь у серії семінарів, які проводили представники Європейської академії пожежної безпеки, у практичному тренінгу на базі Центру прийняття рішень під час надзвичайних ситуацій, семінарі присвяченому загрозі повеней.
Досвід, яким обмінювалися Українські та Польські рятувальники, активно інтергрують у навчальні програми Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10