RSS

Новини навчальних закладів

23.06.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

НОВИНИ СПОРТУ

Збірна команда інституту з ППС посіла І загальнокомандне місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, який відбувся 21-23 червня 2006 р. у м. Чернігові.

У складі збірної, тренерами якої полковник  вн. сл. Володимир Новгородченко та майор вн. сл. Валентин Бузько, виступали майор вн. сл. О. Буднік,  лейтенант вн. сл. О. Тужиков, курсанти І. Таран, В. Дудка, К. Смірнов, А. Ватолін, О. Мурчіч та С. Циблієв. Майор вн. сл. Олександр Буднік в особистому заліку став чемпіоном України у двоборстві.

У цей час (21-22 червня) у м. Києві проводилися Всеукраїнські змагання з професійно-прикладних видів спорту серед працівників правоохоронних органів та підрозділів рятувальних служб МНС України ”Динаміада-2006” з професійно-прикладної стрільби та офіцерського триборства. Збірна команда МНС України з професійно-прикладної стрільби, у склад якої входять і представники Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля майор вн. сл. Наталя Калашник, майор вн. сл. Владислав Голінко та студент Максим Коміренко, здобула третє загальнокомандне місце. При чому майор вн. сл. Наталя Калашник посіла третє місце в особистому заліку. А майор вн. сл. Віталій Снесар став переможцем в особистому заліку у змаганнях з офіцерського триборства.

Підготовка команди до змагань проводилася під керівництвом заступника декана факультету з підготовки фахівців на платних засадах  Черкаського інституту пожежної безпеки Євгена Гаршина.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.