https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 16.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2010
ЛДУ БЖД

Делегація Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС їде до Франції

З 15 по 19 листопада 2010 року, делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України відвідає з офіційним візитом Францію. Захід відбудеться в рамках двосторонньої угоди між Україною та Францією, підписаною 7-го жовтня 2010 року.
Аташе з правоохоронних питань Посольства Франціїї в Україні Мішель Жербер зазначив, що під час візиту розглянуть низку питань щодо організації управління під час ліквідації надзвичайних ситуацій, взаємодії між рятувальними службами країн, евакуація людей наземним та повітряним транспортом, а також роль пожежників-волонтерів.
Речник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Антон Крук розповів, що на початку року між Посолом Франції в Україні Жаком Фором та ректором Університету Михайлом Козяром було досягнуто ряду домовленостей про співпрацю у сфері безпеки життєдіяльності. Тоді високоповажний гість був приємно вражений рівнем навчально-наукової бази, системою підготовки фахівців, давши найвищу оцінку адміністрації університету.
Франція - одна з перших країн, яка визнала наш Університет на європейському рівні та підтримала його вступ до Європейської асоціації вищих навчальних закладів, які пацюють в галузі безпеки людини. Львівський державний університет безпеки життєдіяльності вже тривалий час співпрацює зі спорідненими навчальними та науковими установами й пожежно-рятувальними підрозділами Франції.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС,фото з архіву.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10