https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2006
ЛДУ БЖД

Відбулися вибори ректора ЛДУ БЖД МНС

14 червня поточного року відбулося обрання претендента на заміщення вакантної посади ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України.
Як відомо 29 березня 2006 року Розпорядженням Кабінету Міністрів України Львівський інститут пожежної безпеки МНС України реорганізовано у Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. У зв’язку з цим в МНС було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора навчального закладу. Згідно Закону України «Про освіту» в університеті відбулося голосування трудового колективу, в якому взяло участь 99 працівників університету. Головував на зборах начальник управління освіти і науки МНС України, полковник внутрішньої служби Олександр Євсюков.
Перед трудовим колективом виступив тимчасово виконуючий обов’язки ректора університету, доктор педагогічних наук, доцент генерал-майор внутрішньої служби Михайло Козяр, який сказав: ”Сучасний світ потребує нових підходів до навчання з точки зору технічних можливостей та індивідуалізації навчально-виховного процесу. Наша основна задача – створення сприятливого середовища для курсантів і студентів, щоб їм було цікаво навчатися, підготовка фахівця здатного вирішувати завдання, які нині стоять перед МНС. Над цими та іншими питаннями колектив університету й надалі плідно працюватиме”
Після виступу була оголошена перерва, під час якої пройшло голосування. З 99 зареєстрованих учасників зборів трудового колективу в голосуванні взяли участь всі стовідсотково. Після підрахунку голосів було оголошено результати – всі 99 чоловік підтримали кандидатуру Михайла Козяра.
Представник МНС Олександр Євсюков зазначив: “Я був впевнений, що колектив Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – це один цілісний механізм, одна дружня сім’я, сьогоднішні вибори ректора це вкотре довели. Переконаний, що в подальшому ми разом, однією спільною командою працюватимемо в такому ж ритмі не збавляючи ні на крок”

Антон КРУК,
прес-секретар ректора ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10