https://www.high-endrolex.com/10 Захист дипломних робіт у Полтавській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2006
НУЦЗУ

Захист дипломних робіт у Полтавській області

15 червня 2006 року курсанти 5-го курсу Університету цивільного захисту України старший сержант вн. сл. Жорняк І., молодший сержант вн. сл. Кірєєв С., молодший сержант вн. сл.  Чернишенко М., курсант Пархоменко С., старшина вн. сл. Канівець В., за погодженням з Управлінням МНС України у Полтавській області, захищали дипломні проекти на виїзному засіданні Державної екзаменаційної комісії за участю керівництва управління.

   Державну екзаменаційну комісію очолив начальник Управління МНС України в Полтавській області, полковник вн. сл. Орліковський А.І., а до її складу увійшли: перший проректор університету з навчальної та методичної роботи полковник вн. сл. Назаров О.О., начальник факультету наглядово-профілактичної діяльності підполковник вн. сл. Андронов В.А., начальник кафедри інформаційних технологій та систем управління підполковник вн. сл. Щербак Г.В., заступник начальника навчально-методичного відділу майор вн. сл. Зимогляд Л.Г.

   У засіданні ДЕК прийняли участь керівництво управління та начальники підрозділів, до яких розподілені курсанти, які захищали випускні роботи. Тематика та зміст дипломних проектів, що пов’язані з реальними об’єктами Полтавського гарнізону викликали жваве обговорення та зацікавленість присутніх.

Випускники показали високий рівень теоретичних знань, якісну фахову підготовку та володіння питаннями вдосконалення та підвищення протипожежного захисту на техногенно-небезпечних об’єктах та об’єктах культурно-видовищного типу.

   Подібні заходи є доброю традицією, яка склалася протягом останніх років, завдяки плідній співпраці Університету цивільного захисту України та базових гарнізонів МНС України в областях.

Результати захисту показали, що курсанти-випускники Університету цивільного захисту України готові до виконання завдань, визначенних Міністерством.

   Висловлюємо щиру вдячність керівництву та професорсько-викладацькому складу університету за підтримку під час написання дипломних проектів та організації захисту.

Курсанти випускники   Жорняк І.І. та Кірєєв С.В.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10