28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

26.10.2010
НУЦЗУ

Курсант-рятувальник Сергій Зарицький – один із кращих українських рукоборців

«Бронзовим силачем» Сергій став у нинішньому  жовтні, однак ще навесні Полтавська земля допомогла Сергієві здобути «золото» на змаганнях серед юніорів. А зараз вже все по-дорослому. Спортсмен вважає, що ця тимчасова втрата позицій тільки загартує. В Києві довелося «міряти руки» і змагатися з відомими українськими армрестлерами.  Харківська школа армспорту  найвідоміша в країні та за її межами, знає і пишається Сергій. Заслужений тренер України Володимир Петренко допомагає рятувальникові професійними настановами і теж переймається    тимчасовою втратою позицій. Зараз головне – динамічні вправи. А ще майбутньому офіцерові МНС надають наснаги тренування в одній залі із відомим та найсильнішим рукоборцем, легендарним харків’янином Рустамом Бабаєвим.

Коли Зарицькому пропонують взяти участь у поєдинку, він ніколи не питає, з ким йому доведеться боротися, його цікавить тільки коли! Про таких кажуть – справжній боєць!

Сергій Зарицький ще у юному віці увірвався у світ армреслінга, як ракета, і одразу почав перемагати, і не звичайних хлопців, а іменитих силачів. За що і отримав прізвисько «надзвичайний вундеркінд». Уболювальники Сергія Зарицького  бажають цікавих арм-поєдинків і наполягають на перемогах свого куміра! І спортсмен не зрадить першу столицю.

Прес-служба навчального закладу вдячна Сергієві Зарицькому за виділений для спілкування час і бажає йому всього найкращого.

 

Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

Фото – факультет ОРС, архіви Інтернет-сайтів

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua