RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2006
НУЦЗУ

Відкриття табірних зборів

27 травня відбулося урочисте відкриття табірного збору на навчальному полігоні Академії цивільного захисту України у с. Фігуровка.

Привітно розгорнув свої обійми сосновий ліс із свіжим повітрям, приворожуючим солов’їним співом, де розташувався табір. Щороку він зустрічає першокурсників академії, які практично та теоретично засвоюють навички майбутньої професії. Цього дня тут були присутніми гості, батьки першокурсників та представники засобів масової інформації зі всієї України. Перед вишикуваним особовим складом перших курсів виступив ректор академії полковник внутрішньої служби Володимир Садковий, який зазначив, що навчальний полігон – це практичне набуття тих професійних навичок, які знадобляться у подальшій, неспроста обраній, благородній, але небезпечній професії – рятування і захист життя та здоров’я людей у будь-яких надзвичайних ситуаціях. Тому ті, хто прийшов навчатись до академії, повинні обов’язково пройти ці навчання: саме вони сприяють фізичному та моральному загартуванню, формуванню особистості. Ректор побажав першокурсникам успіхів у здобутті знань та практичних навичок.

Було урочисто піднято прапор України, виконано академічний гімн. Зі словами подяки виступили батьки курсантів-першокурсників. Урочистим маршем пройшли курсанти перед присутніми. Найзахоплююче видовище чекало на всіх на човниковій станції, де було дано старт військово-спортивній естафеті, яка включала декілька епізодів. Це подолання перешкод над водою, рятування потопаючих, силові спортивні вправи, самогасіння, надання першої медичної допомоги постраждалим.

Потім було організовано спортивні змагання та захоплюючий концерт. Таким чином пройшло відкриття табірних зборів, що ознаменувало початок навчань на навчальному полігоні академії. Успіхів та витримки курсантам!

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.