https://www.high-endrolex.com/10 Візит заступника Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідя А.П. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2006
ВПУ ЛДУ БЖД

Візит заступника Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідя А.П.

18 травня 2006 року відбувся візит заступника Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Медвідя А.П. у  Вінницьке вище професійне училище цивільного захисту. Приємні враження залишились у заступника Міністра після ознайомлення з навчально-матеріальною базою училища, умовами навчання та проживання слухачів, навчальною пожежно-рятувальною частиною. Анатолій Петрович урочисто відкрив новий навчальний кабінет „Охорони праці та медичної підготовки”, відвідав  практичні заняття зі спеціальної фізичної підготовки та навчання у теплодимокамері. Під час зустрічі зі слухачами заступник Міністра розповів про роботу Міністерства у напрямку створення служби 112, відповів на поставлені запитання. Після ознайомлення з навчальним закладом Анатолій Петрович дав   інтерв’ю    для   Вінницького   Державного   телебачення.   Заступник   Міністра  Медвідь А.П.  позитивно оцінив роботу колективу училища.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10