https://www.high-endrolex.com/10 Директор департаменту цивільного захисту МНС В. Квашук провів перше заняття для першокурсників ЛДУ БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2010
ЛДУ БЖД

Директор департаменту цивільного захисту МНС В. Квашук провів перше заняття для першокурсників ЛДУ БЖД


Після участі в урочистостях з нагоди Дня знань, які пройшли в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, Директор департаменту цивільного захисту МНС генерал-майор Василь Квашук зустрівся з першокурсникам.
Представник МНС України провів першу лекцію, під час якої, розповів про механізм функціонування системи цивільного захисту України. В. Квашук розповів про правову основу, мету та цілі цивільного захисту. Курсанти із цікавістю слухали досвідченого та загартованого в різних надзвичайних ситуаціях лектора: «Сьогодні нашим рятувальникам доводиться, без перебільшення, у виняткових обставинах долати пожежі й аварії на підприємствах, об’єктах промисловості, транспорті, ліквідовувати наслідки природних катаклізмів, а також виконувати величезний обсяг робіт з мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи. Актуальною і надзвичайно гострою залишається проблема безпеки військових арсеналів, баз і складів боєприпасів та залишків вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та хімічної зброї, затопленої у територіальних водах України. Саме ці напрямки у вашій повсякденній діяльності, під час теоретичних і практичних занять, мають стати пріоритетними на шляху оволодіння знаннями щодо забезпечення високого рівня безпечної життєдіяльності українського народу».

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС, фото - Назар Коляда

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10