RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2010
ЛДУ БЖД

Відбулося розширене засідання Вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, під головуванням ректора Михайла Козяра, відбулося розширене засідання Вченої ради. На засіданні розглянули питання організації навчального процесу в 2010-2011 навчальному році, підсумки роботи Приймальної комісії що до набору на денну форму навчання.


Ректор Університету Михайло Козяр зазначив, що одним з головних завдань є надання якісних освітніх послуг, індивідуальний підхід та партнерські відносини між викладачем, курсантом та студентом, інформатизація та застосування сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій у навчальному процесі. « Я закликаю всіх науково-педагогічних працівників працювати максимально ефективно. Ваші заняття повинні бути цікавими для студентів, а результати наукової діяльності знаходити практичне відображення у вигляді підручників, навчальних програм, методичних розробок, які вдосконалять та покращать якість освіти, збагатять в цілому навчальний предмет, який Ви викладаєте», - зазначив М. Козяр. Також одним із завдань є створення наукового інформаційного центру та центру сприяння працевлаштуванню наших випускників.

На розширеному засіданні вченої ради виступив з доповіддю про готовність до нового навчального року перший проректор Університету Мирослав Коваль. Він зокрема зазначив, що підготовка фахівців буде здійснюватись на 22 кафедрах, серед яких 3 новостворені: термодинаміки та фізики, управління інформаційною безпекою та кафедра Цивільного захисту та комп’ютерного моделювання еко-геофізичних процесів.
Проректор Університету зі стратегічного планування і контролю Роман Ратушний розповів про організацію внутрішнього порядку та регламент функціонування Університету у 2010-2011 начальному році.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.