RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2010
ЛДУ БЖД

Професору Едуарду Гуліді присвоєно звання Почесного доктора (Doctor Honoris Causa) ЛДУ БЖД МНС

За значний внесок у розвиток галузевої освіти і науки відповідно до рішення Вченої ради Університету та з нагоди 75 річчя, доктору технічних наук, професору кафедри фундаментальних дисциплін Гуліді Едуарду Миколайовичу присвоєно звання Почесний доктор (Doctor Honoris Causa) Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.


Едуард Миколайович є неперевершеним науковцем та педагогом. Йому притаманні широта знань і висока ерудиція, адже він компетентний не тільки у фахових, а й у загальноосвітніх галузях. До наукових інтересів належать такі галузі знань: технологія машинобудування; пожежна безпека; машинознавство.
Загальний стаж наукової та науково-педагогічної роботи понад 40 років. За цей час опубліковано понад 300 наукових робіт, підготовлено підручники та навчально-методичні посібники, матеріали і тези науково-практичних конференцій, статті в міжнародних виданнях, винаходи, що захищені патентами України. Під керівництвом Едуарда Миколайовича захищено 10 докторських та кандидатських дисертацій.

За час роботи у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності за активну та сумлінну працю був нагороджений почесною грамотою МНС України та почесною відзнакою МНС України. В 2005 році Гуліда Е.М. став лауреатом конкурсу "Кращий науковець року", який проведено в МНС України.
Колектив навчального закладу щиросердечно вітає ювіляра та бажає щастя, здоров’я наснаги та родинного затишку на многії і благії літа!
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.