https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

25.08.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

24 СЕРПНЯ – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


    24 серпня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного прапора України та 19-ї річниці Незалежності України. Тож цього дня момент підняття Державного Прапора у супроводі Державного Гімну України перед вишикуваним на плацу академії особовим складом мав особливе значення для кожного.

    З вітальним словом до присутніх звернувся ректор академії полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь. Він зачитав привітання з Днем Незалежності України від тимчасово виконуючого обов’язки Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Михайла Болотських, а потім вручив нагороди.
    За проявлений професіоналізм під час гасіння лісової пожежі, яка сталася 9 серпня у лісовому масиві поблизу с. Мошни Черкаського району, нагороджено грамотами курсантів 28 навчального взводу рядових служби цивільного захисту Віталія Нетесаного, Андрія Соломашенка, сержанта служби цивільного захисту Олексія Сидорчука та курсанта 21 навчального взводу рядового служби цивільного захисту Сергія Липку.

   За вмілу організацію тилу та проявлений професіоналізм під час гасіння пожежі, що сталася 11серпня на території Черкаського ВАТ «Темп», нагрудними знаками Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля «За заслуги» нагороджено курсанта 36 навчального взводу сержанта служби цивільного захисту Михайла Видру та курсанта 38 навчального взводу рядового служби цивільного захисту Євгена Берка. Грамотами АПБ нагороджено начальника навчальної пожежно-рятувальної частини майора служби цивільного захисту Дмитра Лесечка, прапорщиків служби цивільного захисту Олега Підрейка (командира відділення – водія) і Сергія Калашника (водія), курсантів 39 навчального взводу рядових служби цивільного захисту Віталія Крамаренка та Володимира Кокизу.
Ряду курсантів було оголошено Подяки.

    З нагоди свята курсанти з числа першокурсників факультетів пожежно-профілактичної діяльності та пожежно-рятувальної діяльності, які проходять табірний збір, взяли участь у конкурсі стінних газет та провели змагання з міні-футболу і перетягування канату.
   У конкурсі стінних газет перемогли курсанти факультету пожежно-профілактичної діяльності. Перемогли вони й у футболі – виграли матч з рахунком 5:2. А от Кубок за перемогу у перетягуванні канату отримали курсанти 17 взводу факультету пожежно-рятувальної діяльності.


 

Фото Миколи Шарого


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10