RSS

Новини навчальних закладів

11.05.2006
ЛДУ БЖД

День Перемоги відзначили у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності

День Перемоги – велике свято для тих, хто здійснили безсмертний подвиг не шкодуючи сил, здоров’я, життя, своєю мужністю та героїзмом здобули перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Напередодні свята у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулися урочисті збори ветеранів війни, колишніх працівників інституту, присвячені 61-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р. Сьогодні ми пишаємося людьми, серед яких 16 учасників бойових дій та війни: В.Г. Глоба, М.К. Голубєв, А.П. Грачов, Т.І. Калмикова, Р.А. Косарєв, С.М. Максимів, К.М. Нелідов, М.П. Орлова, І.Я. Пономарьов, О.І. Скобелкiн, Л.Й Супрунюк, М.П. Трачук, М.П. Ляшенко, Г.К. Турков, Д.І. Уманець та Й.І. Яцимірський.

У цей травневий день наші ветерани завітали до рідного навчального закладу, без якого не уявляють свого життя. Тут, в його стінах, вони довший час займалися підготовкою фахівців пожежної справи. І тому зовсім не важко було зрозуміти ті почуття, що переповнювали їхні душі на цій зустрічі. Ми бачили сльози радості на їхніх обличчях, гордість тим, що естафету поколінь сьогодні гідно продовжує нове поповнення молоді.

- Сьогодні ми знову всі разом – сказала під час урочистостей колишній фельдшер медичного пункту навчального закладу Марія Пилипівна Орлова. – Ми щиро вдячні ректорату за турботу про нас, ветеранів, за теплі слова і привітання з нагоди свята Перемоги, за квіти та подарунки, улюблені пісні і фото на згадку.

Від імені колективу навчального закладу ветеранів щиро привітав ректор університету генерал-майор внутрішньої служби Михайло Козяр. У своєму зверненні він, зокрема, зазначив: «Ми схиляємо голови перед вами, дорогі наші ветерани, за те, що здобули перемогу й зберегли її для своїх дітей і онуків, за ваш героїзм, мужність, патріотизм, відданість своїй Батьківщині. Значна частина вашого життя пройшла в стінах цього навчального закладу, який також з вдячністю зберігає пам’ять про ваш внесок у його розбудову».

На завершення свята курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності карбуючи крок у складі почесної варти, продемонстрували ветеранам свій чудовий стройовий вишкіл та бойовий дух.

Старший лейтенант внутрішньої служби

Роман Держко.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.