https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.05.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

ФУТБОЛ В УКРАЇНІ ЛЮБЛЯТЬ ВСІ...

 

У м. Житомир вперше у програмі динаміади серед силових структур України відбулися змагання з міні-футболу, участь в яких взяли 6 збірних команд з високим рівнем підготовки: МВС, МНС, прикордонних військ, таможні, департаменту з виконання покарань та СБУ. У складі збірної МНС виступали  вісім представників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля: підполковник вн.сл. Валентин Бардіс, майор вн.сл. Костянтин Григоренко, капітан вн.сл. Юрій Лісник, старший лейтенант вн.сл. Сергій Руденко, курсанти Віктор Пюро (капітан команди), Роман Супостат, Максим Кретов, Євген Кавун, а також представник ГУ ДПО МНС України в Черкаській області лейтенант вн.сл. Ярослав Вдовиченко (випускник ЧІПБ) та одеський вогнеборець-рятівник лейтенант вн.сл. Леонід Пюро. За результатами ігор, які відбулися за коловою системою, збірна інституту програла лише збірній МВС, у складі якої виступали гравці з команд вищої ліги, а капітан Олександр Зам’ятін є гравцем збірної команди України з міні-футболу. Кращим гравцем збірної МНС, яка посіла ІІ місце на “Динаміаді 2006”, було визнано Юрія Лісняка.

Змагання з міні-футболу були лише першим видом динаміади, організованої ЦР ФСТ “Динамо” України. Попереду у силовиків ще змагання з легкоатлетичного кросу, службового багатоборства, рукопашного бою, підйому гир та стрільби.

А поки футболісти Черкаського інституту пожежної безпеки  готуються до першості міста з футболу.

Світлана Єренкова,

фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10