RSS

Новини навчальних закладів

29.07.2010
ЛДУ БЖД

Наукова робота курсанта Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС визнана однією з кращих на Всеукраїнському конкурсі

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2009-2010 навчальному році однією з кращих визнано роботу курсанта Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України Андрія Ковалишина.
Конкурс проходив на базі 74 вищих навчальних закладів України з 78 галузей наук. Загалом для участі у конкурсі було надіслано 4754 роботи з 213 вищих навчальних закладів України. Робота конкурсанта університету МНС, який навчається на факультеті інформаційної та транспортної безпеки, торкалася питань безпечних умов праці під час виробничих процесів на об’єктах промисловості. За підсумками конкурсу Андрій Ковалишин отримав диплом третього ступеня.
Речник Львівського держаного університету безпеки життєдіяльності МНС, капітан служби цивільного захисту Антон Крук зазначив, що завдяки талановитим та відданим своїй справі науково-педагогічним працівникам, курсантам та студентам, університет вкотре підтверджує свій статус провідного вищого навчального закладу України в галузі безпеки людини. «Наші науковці - активні учасники Міжнародних науково-практичних конференцій, а їхні поради та консультації не раз ставали в пригоді під час ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій. Вони беруть активну участь у розробці та вдосконаленні пожежно-рятувального обладнання й техніки, надають консультації під час ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій, беруть активну участь у впровадженні загальнонаціональних та європейських механізмів попередження і захисту від різного роду небезпек. Фахівці навчального закладу роблять також значний вклад у створення законодавчої бази в сфері цивільного захисту», - зазначив А. Крук.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.