29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

21.07.2010
НУЦЗУ

До відома громадськості та ЗМІ

З початку вступної кампаніі до вищих навчальних закладів в Національному університеті цивільного захисту України забезпечено відкритість та прозорість при проведенні прийому до вищих навчальних закладів (див. п.19 ПРАВИЛ ПРИЙОМУ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ УКРАЇНИ У 2010 РОЦІ. з урахуванням Змін до Умов прийому до ВНЗ України, затверджених наказом МОН України від 26.03.10 №243. Документ розміщено на сайті університету).

До уваги громадськості та ЗМІ основні напрями пункту 19 Правил прийому:

19.1. Голова приймальної комісії оголошує про час засідання приймальної комісії не пізніше одного дня, що передує дню засідання. В особливих випадках - не пізніше ніж за три години до початку засідання. Оголошення разом із проектом порядку денного засідання оприлюднюється на веб-сайті НУЦЗ України та дошках інформації приймальної комісії.
19.2. На засіданні приймальної комісії мають право бути присутніми представники засобів масової інформації не більше двох осіб від одного засобу.
Акредитація журналістів здійснюється сектором зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗ України за узгодженням з головою приймальної комісії не пізніше 30 хвилин до початку засідання.
Для цього вони повинні мати при собі посвідчення журналіста та редакційне завдання на висвітлення роботи приймальної комісії НУЦЗ України.
19.3. Громадські організації, яким МОН України надано право вести спостереження за роботою приймальної комісії, можуть направляти своїх спостерігачів на її засідання. Приймальна комісія створює належні умови для присутності громадських спостерігачів на своїх засіданнях, а також надає їм можливість ознайомлення з документами, які надаються членам комісії до засідання.
19.4. Подання вступником недостовірних персональних даних, недостовірних відомостей про наявність права на зарахування поза конкурсом, права на першочергове зарахування, права на зарахування за співбесідою, про здобуту раніше освіту, про проходження зовнішнього незалежного оцінювання є підставою для відрахування його з числа студентів.
19.5. Інформування громадськості про хід подання заяв на вступ до НУЦЗ України здійснюється за допомогою інформаційної системи "Конкурс". Приймальна комісія НУЦЗ України щодобово подає інформаційні звіти до системи "Конкурс".

Управління освіти і науки МНС повідомляє, що на виконання рекомендацій Міністерства освіти і науки України та з метою забезпечення контролю за проведенням вступної кампанії, протидії протиправним проявам у галузевих вищих навчальних закладах, у МНС створено оперативний штаб „Вступна кампанія 2010 року”. Голова штабу – начальник Управління освіти і науки Євсюков Олександр Петрович, телефони: робочий (044) 247-32-43, мобільний 067-240-95-49, заступник голови штабу – заступник начальника Управління – начальник відділу освіти Григор’єв Олександр Миколайович, робочий телефон (044) 247-30-70.

З питань акредитації ЗМІ звертатись у прес-службу університету за тел. (057) 707-34-59

Прес-служба
Національного університету цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua