https://www.high-endrolex.com/10 ЩЕ ОДНА ВИСОТА СТАРШОГО ЛЕЙТЕНАНТА ОЛЕКСІЯ ГОРДІЄНКА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.07.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЩЕ ОДНА ВИСОТА СТАРШОГО ЛЕЙТЕНАНТА ОЛЕКСІЯ ГОРДІЄНКА

    Майстер спорту з легкої атлетики, викладач кафедри пожежно-рятувальної підготовки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України старший лейтенант служби цивільного захисту Олексій Гордієнко взяв участь у Кубку Європи з легкоатлетичного багатоборства, що пройшов в останні дні червня у м. Таллінні (Естонія).
    До складу збірної України з легкої атлетики щорічно зараховують чотирьох кращих легкоатлетів держави. МНС-ник Олексій Гордієнко право представляти Україну на Кубку Європи отримав після «срібної» перемоги на останньому Чемпіонаті України з легкої атлетики.

    Кубок Європи з легкоатлетичного багатоборства передбачає змагання з десяти видів. 24 збірні з різних країн Європи ділять на три ліги – по вісім команд у трьох лігах (суперліга, перша ліга, друга ліга; збірні команди кожної ліги змагаються між собою під час окремих змагань). У перший день змагань спортсмени виборюють перемогу у бігу на 100 метрів, стрибках у довжину, штовханні ядра, стрибках у висоту та бігу на 400 метрів. Другого дня боротьба продовжується у бігу на 110 метрів з бар’єрами, метанні диску, стрибках з жердиною, метанні списа та бігу на 1500 метрів.
    Кубок Європи з легкоатлетичного багатоборства, що пройшов цього разу у Таллінні, передбачав змагання збірних команд суперліги (найсильніші команди). Зважаючи, що дві збірні команди, які отримують останні місця (сьоме і восьме), залишають лігу, шосте місце, яке вибороли українські спортсмени, дало їм перепустку і на наступні змагання. В особистому заліку черкащанин Олексій Гордієнко показав третій результат у команді.

 

 

Світлана Єренкова
На фото: висоту бере Олексій Гордієнко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10