https://www.high-endrolex.com/10 ЧЕРКАСЬКИЙ МНС-ник ІГОР ПРИХОДЬКО ОТРИМАВ ПРЕМІЮ КАБМІНУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2010

ЧЕРКАСЬКИЙ МНС-ник ІГОР ПРИХОДЬКО ОТРИМАВ ПРЕМІЮ КАБМІНУ

    Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України 24 червня отримав майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіон Європи та світу, начальник спортивно-оздоровчого комплексу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України майор служби цивільного захисту Ігор Приходько. Присудження цієї вагомої нагороди здійснюється щороку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 року № 1333. Кожен із 60 лауреатів (віком до 35 років) отримує диплом, нагрудний знак та грошову премію, яка присуджується у шести номінаціях: за виробничі, наукові, творчі, спортивні досягнення, за особисту мужність та особистий внесок у розвиток молодіжного руху.

    Майор служби цивільного захисту Ігор Приходько став лауреатом 2010 року Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України у номінації «спортивні досягнення» за поданням Черкаської облдержадміністрації, адже виступає не тільки у складі збірних свого навчального закладу та збірних МНС України, а й у складі збірних команд області та України.

    Лише нещодавно (на початку червня) він їздив до Італії на Кубок світу у складі шести членів збірної України. І не тільки став чемпіоном у свій ваговій категорії (до 81 кг), а й був визнаний кращим спортсменом турніру. До цього він вже мав титули переможця Перших Європейських ігор (Україна, м. Київ, 2007 рік), чемпіона Європи (Болгарія, 2008 рік), переможця Кубку світу серед спортивних клубів (Україні, м. Ялта, 2009 рік), призера Чемпіонату світу (Італія, 2009 рік). Нині спортсмен готується до Всесвітніх ігор з кікбоксингу, які відбудуться у серпні у м. Пекіні (Китай).

    Церемонія нагородження лауреатів Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України відбулася у м. Києві, у Будинку Уряду. Участь в ній взяли Віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко, Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов, Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.
    Вітаючи молодих лауреатів із почесною нагородою, Віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко сказав: «Молодь – це той локомотив, котрий завдяки втіленню сучасних ідей та задумів сприятиме розквіту України – держави, якою ми всі пишатимемося». І зазначив, що Президент та Уряд України поставили перед собою завдання оновити країну та зробити її лідером.

 

Світлана Єренкова
На фото: чемпіон Європи та світу з кікбоксингу Ігор Приходько з нагородами
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10