https://www.high-endrolex.com/10 У Львові відбулася нарада за участю Міністра МНС Н.Шуфрича | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2010
ЛДУ БЖД

У Львові відбулася нарада за участю Міністра МНС Н.Шуфрича

Сьогодні у Львові відбулася нарада за участю Міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, голови Львівської обласної держадміністрації Василя Горбаля, Голови держкомітету водного господарства Василя Сташука, а також представників чотирьох західних регіонів: Львівської, Чернівецької, Закарпатської та Івано-Франківської областей. Нарада була присвячена ліквідації наслідків повеней, які мали місце всередині травня та на початку червня в західному регіоні.

Як повідомив Міністр МНС, на нараді прийнято рішення звернутися до керівництва Уряду щодо виділення з резервного фонду Кабінету Міністрів України 70 млн гривень для подолання наслідків повені. Питання щодо відновлення роботи всіх гідроспоруд у регіоні знаходиться на контролі керівництва Уряду, і щодо прискорення фінансування і виконання запланованих заходів по кошторису будівництва гідроспоруд у Карпатському регіоні дане відповідне доручення Президента України. «Не виключено, що Уряд буде коригувати бюджет 2010р., щоб збільшувати асигнування цих гідроспоруд. Сьогодні всі розуміють, що необхідно якомога швидше побудувати всі необхідні гідроспоруди, передбачені проектом з тим, щоб мінімізувати негативні наслідки майбутніх повеней та паводків», – зазначив Міністр.

Прес-служба ЛДУ БЖД 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10