https://www.high-endrolex.com/10 Міністр МНС Н.Шуфрич констатував: наслідки буревію, який мав місце в четвер, ліквідовано остаточно | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2010
ЛДУ БЖД

Міністр МНС Н.Шуфрич констатував: наслідки буревію, який мав місце в четвер, ліквідовано остаточно

Сьогодні Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич відвідав Львівську область, де внаслідок буревію минулого тижня було знеструмлено 3 райони Львова, більше половини міста лишилося без води, деревами було завалено дороги та автомобілі, у Пустомитівському районі відключено від електропостачання 56 населених пунктів, а у селі Сокільники зірвано близько 30 дахів та зруйновано ГРС.

Оглянувши ГРП, школу, сільраду та домогосподарства у Сокільниках, а також Народний Дім, Міністр констатував: наслідки буревію, який мав місце в четвер, ліквідовано остаточно. Він повідомив, що сьогодні на засіданні Уряду, яке позачергово зібралося, було виділено Львівському регіону 10 млн грн для компенсації витрат, пов’язаних із ліквідацією наслідків буревію. «7 млн для міста Львова і 3 млн піде на відновлення об’єктів в с.Сокільники Пустомитівського району. Буде заново побудовано Народний Дім та компенсовано всі видатки, витрачені на відновлення об’єктів соціальної сфери – в першу чергу школи та житлових будинків», – заявив Н.Шуфрич.

Міністр підкреслив, що мова йде про кошти, виділені на ліквідацію наслідків буревію, що мав місце у четвер минулого тижня. Стосовно коштів на компенсацію витрат, пов’язаних із паводком, у середу на засіданні Уряду буде прийнято окреме рішення.

Н.Шуфрич підкреслив високий рівень координації дій органів різних відомств та місцевого самоврядування. Окрему подяку він висловив Міністерству з питань житлово-комунального господарства та Міністерству палива та енергетики за вчасне відновлення енерго-, водо- та газопостачання та облдержадміністрації за злагоджену і скоординовану роботу. Також він відмітив якісну роботу рятувальників Львівського ГУМНС України.

Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10