29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2010
ЛДУ БЖД

Міністр Нестор Шуфрич провів робочу нараду з керівниками західних регіональних управлінь з питань ліквідації наслідків несприятливих погодних умов

27-го травня в Головному управління МНС у Львівській області відбулася робоча нарада з питань ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на території західних областей за участі представників Львівської обласної державної адміністрації, керівників Головних управлінь Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей та ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Впродовж наради було розглянуто питання щодо паводкової ситуації, що склалася на даний момент, дано оцінку заходам, що вживалися та вживаються для ліквідації її наслідків. Міністр зауважив про необхідність своєчасного вжиття попереджувальних заходів, зокрема завчасне оповіщення жителів віддалених населених пунктів, чергування офіцерів МНС у проблемних районах. Окресливши основні задачі керівникам обласних управлінь МНС, Міністр Шуфрич наголосив на основному – не допустити загибелі людей при проходженні паводку.

Також Нестор Іванович відмітив, що на території області буде дислокуватися гелікоптер, основним завданням якого буде авіаспостереження паводкової ситуації в карпатському регіоні.

Разом з тим Міністр дав доручення своєму Першому заступнику Володимиру Антонцю підготувати проект Постанови КМУ про виділення коштів на закупівлю паливно-мастильних матеріалів та ліквідацію наслідків стихії.

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua