RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2006
НУЦЗУ

Академія зустрічає гостей

8 квітня Академія цивільного захисту України радо зустрічала учнів випускних класів Харківської, Сумської, Донецької, Вінницької, Луганської, Миколаївської областей та АР Крим, випускників із дванадцяти шкіл Харкова. Проведення такого заходу стало вже традиційним і збирає щороку понад трьохсот зацікавлених у вступі до навчального закладу молодих людей.

Програма проведення Дня відкритих дверей була досить насиченою. Гості ознайомились із матеріально-технічною базою академії, відвідали деякі кафедри, побували у навчально-спортивному комплексі навчального закладу, мали можливість побачити пожежну техніку в дії та пожежне обладнання. Відвідувачів привітно зустрічав мультимедійний клас кафедри мовної підготовки та тренажерний зал кафедри фізичної підготовки.

Як зазначив ректор академії полковник внутрішньої служби Володимир Садковий, проведення такого масового заходу передбачає більш якісний відбір кандидатів на навчання, сприяє детальнішому ознайомленню із умовами вступу до навчального закладу. Він зауважив, що випускники цього року профільних класів середніх загальноосвітніх шкіл № 13 та 36 м Харкова матимуть пільги при вступі до академії, а сучасний молодий офіцер повинен бути не тільки фізично міцною, а й інтелектуально та духовно розвиненою особистістю, а зі свого боку колектив академії докладе всіх зусиль, аби випустити висококваліфікованих спеціалістів – справжніх фахівців своєї справи.

У клубі для відвідувачів було продемонстровано документальний фільм про діяльність академії. Також напружено працював консультаційний центр щодо питань вступу до академії.

В.В.Коленко, нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.