29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2010
НУЦЗУ

Офіцери Національного вишу МНС взяли активну участь у районному етапі конкурсів «Молодіжний лідер року» та «Молода сім’я року»

21-го травня у приміщенні Харківського художнього музею відбулося нагородження переможців районного етапу конкурсів «Молодіжний лідер року» та «Молода сім’я року», організатором яких є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради.
Такі заходи , що мають за мету викрити найкращі лідерські здібності учасників, а також посприяти утвердженню соціального статусу в суспільстві, активізації життєвої позиції, розвиткові та удосконаленню духовних і моральних якостей, проводяться щороку. А протягом останніх трьох років завдяки тісній співпраці сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ Національного університету цивільного захисту України із Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради представники навчального закладу стали не тільки активними учасниками конкурсів, а і його призерами. Восьмий районний конкурс 2010 об’єднав більше 50 представників різних вищих навчальних закладів Харківщини. Цьогоріч Національний виш МНС достойно представили начальник обліково-матеріального сектора старший лейтенант служби ЦЗ Вікторія Дубіль, яка стала переможцем конкурсу «Молодіжний лідер 2010» у номінації «Невиробнича сфера», посівши І місце. ІІ місце у цій же номінації отримала інспектор відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи старший лейтенант служби ЦЗ Анна Зубахіна. А от сім’я начальника курсу факультету оперативно-рятувальних сил капітана служби ЦЗ Сергія та Валентини Вавренюк стала найвеселішою родиною, посівши ІІ місце у конкурсі «Молода сім’я 2010». Від Національного вишу МНС із привітальним словом до присутніх учасників та переможців конкурсу звернулась старший інспектор сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ навчального закладу капітан служби ЦЗ Вікторія Коленко, яка подякувала організаторам конкурсів за тісну і плідну співпрацю. Якщо спалахують на небі зірки – значить, це комусь потрібно. В даному випадку такі зірки віднаходять та «запалюють» інспектори Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради на чолі із його начальником Людмилою Шевченко.
Ми щиро вітаємо переможців конкурсу, пишаємося «зірочками» університету та бажаємо їм подальших плідних результатів на професійній ниві!
Так тримати!


Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua