https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2006
НУЦЗУ

Уперше в системі МНС. Міжвузівська координаційна рада

6 квітня уперше зібралися представники рад курсантського та студентського самоврядування вищих навчальних закладів МНС України. Вирішення спільних сучасних проблем молоді, обмін досвідом стало метою проведення такої координаційної ради, де слово для виступу мали учасники конференції Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Черкаського інституту пожежної безпеки ім.. Героїв Чорнобиля та Академії цивільного захисту України.

Перед присутніми виступив ректор академії полковник внутрішньої служби Володимир Садковий, який зауважив, що такі збори вкрай необхідні, бо вирішуються спільні проблеми – а це тільки позитивний досвід, позитивні стосунки, позитивні результати.

У ході координаційної ради жваво обговорювались такі питання, як сутність головних чинників, що впливають на розвиток особистості сучасної молоді, ціннісні орієнтири та мотивації в службовій та навчальній діяльності, етичні норми поведінки та мовного спілкування в курсантському та студентському середовищі. Також цікавим та суперечливим стало вирішення питання що заважає радам самоврядування ефективно впливати на вирішення питань навчання, побуту та організації дозвілля курсантів та студентів.

Цього дня було прийнято Положення про міжвузівську координаційну раду курсантського та студентського самоврядування ВНЗ МНС України.

Приємно зазначити, що конференція пройшла у теплій доброзичливій атмосфері. Тепер такі зустрічі стануть традиційними, бо в тісній співпраці та взаємозв’язку розв’язуються всі болючі проблеми.

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10