https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

12.05.2010
ВПУ ЛДУ БЖД

Урочистості до Дня Перемоги у ВВПУЦЗ

11 травня у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту відбулась святкова зустріч ветеранів Великої вітчизняної війни з особовим та змінним складом навчального закладу. Програмою свята було заплановано розповіді очевидців про важкі часи визволення нашої держави від фашистської навали, демонстрація документального фільму на військову тематику, ознайомлення гостей з навчальним закладом. Святковий захід передбачав концертну програму виконання ліричних творів ветеранським хором. Курсанти та студенти продемонстрували свою хореографічну та вокальну майстерність гостям.

В цьому році день святкування Великої Перемоги в училищі поєднався з Днем Матері, який традиційно відзначають в Україні другої неділі травня кожного року. То ж ми низько схиляємо голови перед матерями, їх терпінням і печаллю за синами і чоловіками, братами і сестрами, які не повернулись з війни.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10