https://www.high-endrolex.com/10 Керівництво та курсанти Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС вшанували ветеранів війни | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.05.2010
ЛДУ БЖД

Керівництво та курсанти Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС вшанували ветеранів війни

Напередодні Дня Перемоги, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулися урочистості з нагоди 65-ї річниці Перемоги, на яких керівництво навчального закладу вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни. Серед них Георгій Турков, Микола Голубєв, Володимир Глоба, Анатолій Грачов, Анна Корабліна, Руфім Косарєв, Марія Орлова, Олексій Скобєлкін, Дмитро Уманець та Йосип Яцимірський. Вони здійснили безсмертний подвиг не шкодуючи сил, здоров’я, життя, своєю мужністю та героїзмом здобули перемогу.
«Ми схиляємо голови перед вами, дорогі наші ветерани, за те, що здобули перемогу й зберегли її для своїх дітей і онуків, за ваш героїзм, мужність, патріотизм, відданість своїй Батьківщині. Значна частина вашого життя пройшла в стінах цього навчального закладу, який також з вдячністю зберігає пам’ять про ваш внесок у його розбудову», - зазначив у своєму вітальному виступі ректор університету Михайло Козяр.
На очах ветеранів можна було побачити сльози радості, адже тривалий час в стінах рідного навчального закладу вони готували фахівців пожежно-рятувальної справи, які нині гідно продовжують справу своїх наставників та педагогів.
- Сьогодні ми знову всі разом – сказала під час урочистостей ветеран Марія Орлова. – Ми щиро вдячні ректорату за турботу про нас, ветеранів, за теплі слова і привітання з нагоди свята Перемоги, за квіти та подарунки, улюблені пісні і фото на згадку.
На завершення свята курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у складі почесної варти, продемонстрували ветеранам свій чудовий стройовий вишкіл.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10