RSS

Новини навчальних закладів

07.05.2010
НУЦЗУ

Рівняння на прапор! Сьогодні Міністр МНС Нестор Шуфрич вручить прапор Національному університету цивільного захисту України

7 травня о 13:30 у Києві на площі перед Національним музеєм історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Міністр МНС Нестор Шуфрич вручить Прапор Національному університету цивільного захисту України. У святковому церемоніалі візьме участь ректор Національного вишу МНС, генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. Наказ «Рівняння на прапор!» отримають також офіцери та курсанти навчального закладу. Рятувальники НУЦЗУ вже місяць перебувають у столиці держави і готуються до військового параду. Парадний розрахунок Національного університету цивільного захисту України 9 травня крокуватиме Крещатиком на честь ветеранів Великої Вітчизняної вийни та 65-ої річниці Великої Перемоги.
Як повідомляє сайт МНС, на святковому заході з нагоди вручення прапора будуть також присутні голова Синодального відділу Української Православної Церкви взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, голова Ради з питань душпастирської ради при Міністерстві оборони України, архієпископ Львівський і Галицький Августин, які проведуть ритуал освячення Прапора Університету.
Нестор Шуфрич також вручить державні нагороди ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Прес-служба Національного університету цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.