https://www.high-endrolex.com/10 65-й РІЧНИЦІ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.05.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

65-й РІЧНИЦІ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

Учасники художньої самодіяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля взяли участь у І фестивалі героїко-патріотичної пісні серед працівників МНС України.
Загалом, до міста Хмельницького, де з 27 по 29 квітня проходив фестиваль, з’їхалися колективи художньої самодіяльності з усіх навчальних закладів та підрозділів МНС. Хоча, по великому рахунку, колективи навчальних закладів мали б виступати, й взагалі, поза конкурсом. Адже саме в навчальних закладах, де молодь навчається професії рятувальника протягом чотирьох-п’яти років, приділяється велика увага розвитку колективів художньої самодіяльності та залучення якомога більшої кількості юнаків і дівчат до активного, творчого проведення вільного від занять і служби часу. Проте курсантам та студентам було цікаво побачити номери, підготовлені досвідченими пожежниками-рятувальниками, пересвідчитися, що і в бойових підрозділах МНС, де працівники служби цивільного захисту щодня виконують складні завдання, пов’язані із профілактикою та ліквідацією надзвичайних ситуацій, рятуванням людей та їх майна, вони живуть не тільки роботою, а й знаходять час та бажання розвивати свої здібності і таланти.
Кожен із колективів художньої самодіяльності привіз на конкурс три номери – три пісні, присвячені 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У номінації «авторська пісня» курсант першого курсу АПБ Андрій Суботін виконував написану ним пісню «Батькова сорочка» і отримав за свій виступ від журі цінний подарунок. У номінації «вокально-інструментальний ансамбль» віа АПБ «Грані» отримав за свій виступ Диплом. Бурхливими аплодисментами глядачі зустріли і «сольний спів» колективу у складі якого виступали старший лейтенант с.ц.з. Лариса Самойленко, фахівець оркестру підполковник с.ц.з. Юрій Зозуля та художній керівник академії Анатолій Ілляшенко.

 

ЦСГР, ПЗ та ЗГ і ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10