https://www.high-endrolex.com/10 9-го травня курсанти із Харкова представлятимуть МНС на параді, що відбудеться у Києві з нагоди 65-ої річниці Великої Перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2010
НУЦЗУ

9-го травня курсанти із Харкова представлятимуть МНС на параді, що відбудеться у Києві з нагоди 65-ої річниці Великої Перемоги

Право представляти Національний університет цивільного захисту МНС на урочистому параді з нагоди 65-ої річниці Великої Перемоги у Києві отримали кращі вихованці навчального закладу.
Курсанти на чолі із офіцерами ретельно готувалися до урочистого маршу на плацу навчального закладу. Беззаперечно, виснажливі тренування щодня роблять свою справу – юнаки стали більш витривалими, а кроки – більш упевненими та відточеними. Важко доводиться обранцям урочистої події, але вони на це не зважають. 14-го квітня парадна коробка на чолі із проректором по службі підполковником служби цивільного захисту Олегом Семківим виїхали до Києва, аби продовжити тренування далі. Стройовий вишкіл відточуватимуть учасники парадної коробки на злітно-посадовій смузі Київського заводу «Авіант». Благословити курсантів та офіцерів на успішне проходження урочистим маршем головною вулицею столиці приїхав отець Михаїл.
Кожний із учасників параду чітко усвідомлює: від того, який стройовий вишкіл він покаже залежатиме формування громадської думки не тільки про університет, а й про МНС в цілому. Тому курсанти дуже стараються, проявляючи сьогодні наполегливість і силу волі.



 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10