RSS

Новини навчальних закладів

15.03.2006
НУЦЗУ

Курсантське життя вирує

Наприкінці лютого 2006 року на Харківщині до святкування Дня захисника Вітчизни був проведений ΙΙΙ кубок Отамана окремого науково-освітнього центру Українського козацтва імені Г.С. Сковороди ( ХНПУ ім. Г.С. Сковороди), в якому брала участь команда ΙΙ курсу ф-ту наглядово-профілактичної діяльності (начальник курсу п/п-к вн.сл. Авєрін Є.І.). Відразу ректорат університету побачив у нашій команді злагодженість та організованість, тому і було доручено нести прапор Українського козацтва та покладання квітів до пам’ятника Матері-героїні на Меморіальному комплексі Слави саме курсантам нашої академії. Вся церемонія проводилась під керівництвом Отамана ОНОУ Українського козацтва ім. Г.С. Сковороди генерал-отамана УК Прокопенка І.Ф. (ректор ХНПУ ім. Г.С. Сковороди).

 

Після церемонії почалося спортивне свято на лижній базі університету, де були присутні 5 команд: чотири - з університету (історичний, фізкультурний та збірні інших факультетів) та наша команда.

Перший конкурс – конкурс презентації команд - «Візитка», де в якості домашнього завдання потрібно було придумати назву команди, девіз та емблему. Академія представила такий девіз: «Мы с огнем в борьбу вступаем, от беды народ спасаем, ведь пустяк для нас ЧС, мы в структуре МЧС».

Другий конкурс – інтелектуальний. Було поставлено 12 запитань для всіх команд про Українське козацтво. Команда «НС» правильно відповіла на 3 питання, команда історичного факультету ХНПУ – на 6 питань, а деякі команди взагалі не дали відповіді.

Також були конкурси з кидання гир та перетягування канату, де наша команда посіла третє місце.

 

Найважча естафета – лижна. Було задіяно 3 представники від нашої команди, кожному потрібно було пройти 1000 м. Наша команда посіла друге місце, поступившись майстрам спорту з фізкультурного факультету ХНПУ.

На завершення була смачна козацька каша та спілкування про перемоги з учасниками інших команд. Вболівальники нашої команди отримали Диплом за перемогу у конкурсі «Краща група підтримки».

Заступник начальника курсу капітан вн.сл. Полстянкін Р.М.
Актив курсу  к-т  Гребенюк В.І.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.