https://www.high-endrolex.com/10 Випуск бакалавров факультета НПД 2006 года | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.03.2006
НУЦЗУ

Випуск бакалавров факультета НПД 2006 года

10 березня в приміщенні клубу АЦЗУ відбувся урочистий випуск курсантів, які закінчили навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр”.

Багато чим він відрізнявся від попередніх випусків.

По-перше – це був перший випуск, який проходив не влітку, а навесні, тому і урочиста його частина відбулася не на стадіоні „Динамо”, а в приміщенні клубу академії. Факультет наглядово-профілактичної діяльності надав путівку у життя 56 випускникам-бакалаврам. Двом з них було вручено дипломи з відзнакою, - це лейтенанти: Кузнєцов Денис Олександрович та Лапіков Павло Володимирович. Дані випускники на протязі навчання показали відмінні результати не тільки у навчанні, а ще й у спорті та службовій діяльності. До речі – лейтенант вн. сл. Лапіков П.В. за період навчання виконав норматив майстра спорту  з гирьового спорту, та посів перше місце в конкурсі „Студент року - 2004”. Дипломи відмінникам вручив особисто ректор академії полковник внутрішньої служби Садковий В.П.

На церемонії випуску були присутні почесні гості – директор департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант Шевченко Іван Олексійович, начальник ГУ МНС України в Харківській області генерал-майор служби цивільного захисту Одарюк Павло Васильович, представники облдержадміністрації Харківської області, міської адміністрації та представник Харківської єпархії.

Випуск пройшов в урочистій та  теплій обстановці. Випускникам на щасливу службу говорили слова вітання всі запрошені. А наприкінці ректор подав останню команду для випускників 2006 року: „Вільно! Розійдись!”

Що ж побажаємо випускникам успіхів та натхнення в подальшій практичній діяльності, і як колеги скажемо: „Сухих рукавів вам, хлопці!”

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10