https://www.high-endrolex.com/10 Проведення олімпіади з абітурієнтами академії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.03.2006
НУЦЗУ

Проведення олімпіади з абітурієнтами академії

Згідно наказу ректора академії від 16.02.06 № 78 з 29 по 31 березня проводяться олімпіади з математики, фізики та української мови з абітурієнтами академії.

Результати олімпіади, за бажанням абітурієнтів, учасників олімпіади, можуть бути зараховані як результати вступних іспитів до академії як на контрактну так і на бюджетну форму навчання  по кожній з дисциплін у поточному році, та як випускні шкіл, ліцеїв, гімназій за умови укладання відповідних угод. Про це абітурієнт письмово повідомляє у приймальну комісію академії і подає документи за встановленою  формою.

Переможцем вважається той, хто отримав  найбільшу суму балів з предметів: математики, фізики та української мови серед всіх учасників олімпіади отримавши при цьому по кожному предмету не менше чотирьох балів.

До зарахування на бюджетну  форму навчання рекомендуються три  переможці олімпіади, які отримали найбільшу кількість балів за умови виконання ними вимог  Правил відбору та прийняття до вищих навчальних закладів МНС України.

До зарахування  на навчання за повно платною (контрактною) формою рекомендуються учасники  олімпіади, що отримали позитивні оцінки по предметам олімпіади. Позитивною оцінкою вважається “4” та більше балів. 

Запрошуємо абітурієнтів прийняти участь в олімпіаді.               

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10