RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2006
НУЦЗУ

Вчена рада академії

24.02.2006 р. в Академії цивільного захисту України МНС України відбулось засідання Вченої ради академії, на якому були підведені підсумки науково-дослідної діяльності академії за 2005 рік та визначені завдання на 2006 рік.

Вчена рада зазначила наступне: науково-дослідна діяльність в академії протягом 2005 року проводилась згідно з вимогами МНС та МОН України; переважна кількість науково-дослідних робіт проводилась на замовлення МНС України з перспективних напрямків розвитку міністерства та освітянської науки.

Вчена рада постановила зосередити увагу на приоритетних напрямках наукових досліджень, які визначені в Концепції наукових досліджень МНС України. В зв’язку з цим перед науковцями академії поставлені завдання щодо підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації за спеціальностями, які відповідають профілю діяльності міністерства. З цією метою в докторантурі та ад’юнктурі академії планується підготовка співробітників МНС України за спеціальностями „Пожежна безпека” та „Цивільна оборона”.

За цими науковими спеціальностями в академії працює спеціалізована Вчена рада щодо розгляду та захисту дисертацій на здобуття наукових ступенів кандидата та доктора технічних наук.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.