https://www.high-endrolex.com/10 НА ПОРОЗІ ВИПУСКУ МАЙБУТНІ ПОЖЕЖНИКИ-РЯТІВНИКИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

НА ПОРОЗІ ВИПУСКУ МАЙБУТНІ ПОЖЕЖНИКИ-РЯТІВНИКИ

 

День 21 лютого для майбутніх випускників 2006 року (серед яких вперше в історії навчального закладу були дівчата) освітньо-кваліфікаційних рівнів магістра, спеціаліста та бакалавра Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля розпочався хвилююче. Адже цього дня остаточно вирішувалися питання їх подальшого професійного життя, а саме: розподіл до місць подальшого проходження служби в органах та підрозділах Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Комісію попереднього розподілу, в яку увійшли ректор інституту генерал-майор вн.сл. Микола Григорович Шкарабура, представники командного та професорсько-викладацького складу інституту та представники ГУ(У) МНС України в областях, очолив директор департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант Шевченко Іван Олексійович. Розподіл був оснований на індивідуальному підході до побажань кожного з випускників, які мають гарні показники в навчанні, насамперед, відмінників навчання, сиріт і чорнобильців. Бажаючих змінити місце подальшого проходження служби, колись передбачене направленнями на навчання в інституті, виявилось достатньо. В процесі обговорення члени комісії розглянули і задовольнили усі побажання випускників. Кращим з них було надано право продовжити навчання на 5 курсі.

 

   

 

 

Світлана Козак

Фото Сергія Федоренка

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10