https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

09.02.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

Візит заступника Міністра України

 

8 лютого Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля відвідав кандидат в народні депутати від виборчого блоку "Наша Україна" академік Національної академії проблем людини, науковий радник УЕАН, почесний доктор Міжнародної кадрової академії, голова ради Асоціації українських банків та Генеральний скарбник Українського козацтва, генерал-осавул та радник Президента з питань українського козацтва, кандидат економічних наук, заступник Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах  захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Станіслав Аржевітін.

Спочатку Станіслав Михайлович ознайомився з укладом життя і навчально-матеріальною базою інституту, з умовами навчання, проживання і відпочинку курсантів. Відвідав спортивний манеж спортивно-оздоровчого комплексу - новобудови навчального закладу, урочисте відкриття якого заплановане на найближчий час. Станіслав Михайлович, який і досі захоплюється спортом та перебуває в чудовій фізичній формі, на очах у співробітників та курсантів інституту із захопленням  випробував спортивні снаряди, показав неабияку вправність на турніку, позмагався в теніс, пограв у баскетбол та волейбол.

А потім в клубі інституту відбулася зустріч з особовим складом, під час якої заступник Міністра дуже цікаво розповідав про себе, своє життя та професійну діяльність, яку розпочинав на Черкащині. Станіслав Михайлович відповів на численні запитання співробітників, курсантів та студентів, що стосувалися і його бачення майбутнього навчальних закладів МНС, і фінансових питань, і гендерної політики, і насущних питань, які вирішують нині в інституті. Всіх присутніх вразила обізнаність та ерудованість С. Аржевітіна, його інтелігентна манера поведінки, вміння захопити аудиторію своїм нестримним ентузіазмом, щирою манерою спілкування та вірою в можливість щасливого майбуття народу України.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10