RSS

Новини навчальних закладів

30.11.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 

30 листопада, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Присутні розглянули звіти про завершені науково-дослідні роботи.

Членам Вченої ради представлено на розгляд теми дисертацій та затверджено індивідуальні плани роботи аспірантів першого року підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» та за спеціальністю 261 «Пожежна безпека» галузі знань 26 «Цивільна безпека».

Крім того, присутні розглянули макети чергових  номерів наукових видань: «Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека» та «Науковий вісник: Державне управління».

Також членів Вченої ради поінформували про підсумки прийому слухачів заочної форми навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (доктора філософії) та завдання на 2023 рік, а також про атестацію наукових (науково-педагогічних) працівників Інституту.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.