https://www.high-endrolex.com/10 15 вересня 2022 року- святковий день! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2022
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

15 вересня 2022 року- святковий день!

У Ліцеї цивільного захисту відбулися урочистості, присвячені початку нового 2022-2023 навчального року. Цьогорічні першокурсники склали Клятву ліцеїста та будуть з честю та гідністю нести це звання. На святі були присутні почесні гості, ветерани та батьки ліцеїстів.

Цей день є надзвичайно важливим для кожного ліцеїста, оскільки уже сьогодні вони стали на благородну стежку опанування професії рятувальника. Професії, яка вимагає ґрунтовних знань, завзяття, повної віддачі, інтенсивної праці та сміливості. Увесь педагогічний колектив Ліцею від щирого серця вітає учнів зі складанням клятви та бажає їм міцного здоров’я, впевненості у власних силах, наснаги у навчанні та незламного духу! Чудовим подарунком для присутніх став святковий концерт до 50-річчя з створення Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності . Щиро вітаємо весь коллектив училища з ювілеєм і хочемо побажати невпинного руху вперед, нових успіхів і нових здобутків, успішного здійснення всіх планів і задумів, здобувачів освіти, які стануть гордістю свого закладу !

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10