RSS

Новини навчальних закладів

08.02.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

НОВИНИ СПОРТУ

 

На центральному заводі Черкаського заводу «Фотоприлад» відбулися групові матчі на Першість Черкаської області з міні-футболу, до участі в якому допущено 24 збірних (6 груп по 4 команди).  За результатами матчів по дві команди з кожної групи, що здобудуть І, ІІ місця зустрінуться згодом у півфінальному турнірному розіграші.

В рамках групових матчів збірна з мініфутболу “Рятівник” Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля у своїй групі здобула перемогу у всіх трьох матчах:

“Рятівник” – “Металіст” (смт Городище) – 15:2

“Рятівник” -  “Ходак” (м. Черкаси) – 4:1

“Рятівник” – “Фермер” (м. Чигирин) – 23:1

Лідируючи на обласному рівні,  нині “Рятівник” готується до участі в VІ чемпіонаті вищих навчальних закладів України, які пройдуть з 9 по 16 лютого у м. Києві.

...........................................

В Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля приділяють велику увагу фізкультурі та спорту. Тут працює  чимало спортивних секцій. Спортсмени навчального закладу беруть участь у змаганнях з різних видів спорту у змаганнях різного рівня – від обласних до чемпіонатів Європи та світу.

В останні роки велику популярність завоював футбол. В нього грають і співробітники, і вихованці навчального закладу – не тільки курсанти та студенти, а й студентки, яких уже кілька років поспіль приймають до інституту на навчання. Нещодавно за власної ініціативи студентки створили власну жіночу команду з мініфутболу. А четверо найсильніших: студентка ІІ курсу, воротар Людмила Міхальчук та першокурсниці, захисник Юлія Чечель і нападники Катерина Бурлай та Олена Цехош, увійшли у склад створеної сумісно з Черкаським національним університетом обласної збірної з мініфутболу “Рятівник-Освіта-ЧНУ”. Поки що тренують дівчат підполковник внутрішньої служби Валентин Бардіс та граючий тренер Тетяна Лопко.  В найближчих планах збірної – участь у Всеукраїнських жіночих змаганнях з мініфутболу серед студентів.

С. Козак

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.